Heti menü csomag

(5 vásárlói értékelés)

11.000,00 Ft

Leírás

Mit kapsz a 3 menütervvel?
-3-szor 7 napot 5 étkezésre bontva azaz összesen 105 ételt (reggelitől kezdve a vacsoráig)
-3-szor 27 komplett receptet (reggelik, tízóraik, ebédek, uzsonnák, vacsorák)
-A 3 hétre vonatkozó teljes, tételes bevásárlólistát
-A 3 hétre vonatkozó fűszerlistát
-2 db meglepetés kedvezményes kupont

-A menüterv minden receptjét dietetikus ellenőrizte és hagyta jóvá-

A menütervek egyike sem helyettesíti a dietetikussal történő tanácsadást. Nem specializálódtak semmilyen betegség és tünetegyüttes állapotához, így azok egészséges emberek számára készültek.
*Amennyiben egészségügyi állapotból fakadóan kérdésed adódik a menütervek bármelyikével kapcsolatban, várom bizalommal.*
A menüterv szezonja: április-május-június.

Heti menü csomag termékről 5 értékelés

  1. Balog-Kis Kamilla (megerősített tulajdonos)

    Csodaszép, igényes, mint minden, amit Vivi kiad a kezéből!❤️
    Hálásan köszönjük, hogy összeszedted nekünk egy-egy menütervezőbe azt, amit mi nem tudtunk volna!
    1 éve követem az Instagramon és az ő receptjeit főztem és a mai napig ezeket főzöm! Ezért nem is volt kérdés, hogy ezt a csomagot meg fogom venni.
    Köszönjük Vivi!❤️

  2. Dr. Kótai Angelika (megerősített tulajdonos)

    Annyira szép mindhárom!! Őrületesen nagy meló van benne, az első blikkre is látszik, csodaszép, igényes, összeszedett, egyszerűen zseni, én konkrétan hónapok óta küzdök azzal hogy végre sikerüljön egy egész heti menütervet összerakni, mindig tiszta idegben, és eddig meg sosem jött össze erre itt van ez, hát b*szki konkrétan egy ilyenre vágytam nagy nagy köszönet érte, és hatalmas gratula!

  3. Jacsek-Vidó Barbara (megerősített tulajdonos)

    Az jutott eszembe, hogy egyszer Új Zelandon voltam egy túrán, ahol azt ereztem hogy ez egy olyan bakancslistas tura volt amirol nem is tudtam hogy a bakancslistámon van hat ezt ereztem amikor meglattam hogy menütervet írtal, hogy ez egy olyan szukseglete az eletemnek amirol nem is tudtam hogy letezik 😀 még a leirast is csak utolag olvastam el miutan megvettem a 3as csomagot, annyira tuti biztos vagyok benne hogy barmit csinalsz az arany.

  4. Pecsenka Gabriella (megerősített tulajdonos)

    Most volt időm megnézni, hát Vivi! Brutál jó! Imádom hogy itt van minden egy helyen, amiket eddig vadászgattam mentegettem, aztán elvesztettem valahová, újra kerestem..próbáltam osszerakni őket, hogy minden nap változatos stb legyen.. és most itt van! és gyönyörű! Nah meg a rakott kelkáposzta.. már napok óta szerettem volna főzni, még sosem csináltam.. és tádá.. 😍 szóval hatalmas gratula! Legyél nagyon nagyon büszke magadra! 🥰 alig várom hogy nyomtatva is meglegyen és fecnizhessem/jegyzeteljem.

  5. Nagy Gabriella (megerősített tulajdonos)

    Vivi! Csodálatos amit alkottál! Számomra igazán hiánypótló, végre nem kell azon agyalnom és stresszelnem, hogy mi legyen a menü.

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük