Barion Pixel
Vivivel főzök logó

Ti küldtétek

Ha nem az instáról jöttél, talán még nem tudod:

Van nekem egy fantasztikus emberekből álló követőtáborom.

Ők pedig rendszeresen küldik el nekem a receptjeim alapján készített finomságok képeit. Ezekből válogattam itt neked.

„Nagyon szépen köszönöm a sok receptet mind nagyon jól néz ki és nagyon finomak. Férjemnek és a lassan 11hónapos kislányomnak is ízlenek. Örülök, hogy rengeteg változatos zöldséges és egészséges recepted van, így a mi életünk is megváltozott mióta rád találtam.  Igaz még nagyon sok fejlődni valóm van.

Vannak, amiket nem tudok beszerezni mert külföldön élünk, de így is isteniek. 

Spenót öntetes salátád ma készült másodszor, de mindegyiket újra megtudnám enni most is.

Készítettem már kókuszos energia golyót és még egy kekszet is de sajnos nincsenek meg a képek. 

Egy szó, mint száz: Nagyon hálás vagyok a sok munkádért és hogy ezt mind meg is osztod velünk. 

Sok sikert a továbbiakban. “

Horváth Viktória

„Természetesen tök sok mindent készítettem már el tőled, amik annyira nagyon kedvencek, hogy azóta is rendszeresen fogyasztjuk őket. Csak így tovább és örülök, hogy vagy! „

Lakó Nikoletta

„Legutóbbi kedvence a kisfiamnak tőled a málnás- “csokis” muffin, málna helyett áfonyával. Annyira ízlett neki, hogy egész nap és másnap is csak “maci muffint” szeretett volna enni joghurtba mártogatva, köszönjük a receptet!”

Szabó Ágota

„A szilveszteri lencseleves nagyon finom volt! Azóta 2x is megfőztem. Köszönöm a receptet, a turmixolás nagyon jó ötlet! (Na meg a konzerv bab/lencse. Én azóta nem szórakozok áztatással meg előfőzéssel. Hogy mennyire utáltam ilyet főzni, mert sose főtt meg, bármivel próbálkoztam.)

Azt meg külön köszi, hogy megmutatod a nehezebb napjaitokat is! Ilyenkor kicsit megnyugszom, hogy nem csak nálunk megy így”

Takács Andrea

“Ritkán tudtam jól lakni és jóízűen enni olyan ételt, amiben főleg saláta és zöldség van. De aztán jött ez a recepted. Újra értékeltem mindent. Egyszerűen annyi íz, szín, textúra van egy tányéron, amit igazi öröm volt enni. És a szósz, hát az tette fel az i-re a pontot. Mennyei az egész. 

 Tikka massala és naan kenyér. Soha életemben nem ettem még, nem is hittem, hogy egy ilyen ízvilágú étel nekem bejöhet. Hat újabb csoda volt, ugyanis elájulta tőle mennyire finom. És életemben először készítettem bármilyen kenyér félét házilag. Hat ez is mindent megért. Hálás vagyok ezért a receptért is. Képem többről nem igen van, de egyébként nagyon sok ételt és süteményt készítettem már tőled. Mind isteni a cukkinis brownie nagy kedvenc visszatérő, és a lazacot is csak úgy sütöm már ahogyan az egyik receptedben leírtad. Imádjuk köszönet mindenért.”

Tóth Vivien

Én jellemzően az a fajta (ó?) követőd vagyok, aki leginkább a süti-reggeli-kisétkezés vonalon van oda a receptjeidért, mert bár évek óta rutinosan mozgok a konyhában és korábban is rendszeresen sütöttem mindenfélét, azonban a kisfiam hozzátáplálásának kezdete óta te jelentetted a legeslegnagyobb segítséget abban, hogy hogyan tudom egy baba számára is megfelelően elkészíteni az isteni sütiket. A te munkád eredményeképpen nem telik el nálunk hét, hogy ne készülne el akár valamelyik banánkenyered, muffinod, gofrid. A képek is jórészt őket ábrázolják. A legeslegnagyobb, abszolút mindent vivő alkotásod nálunk a karácsony előtt feltett fahéjas keksz recepted, ennek köszönhetően hozzánk majdnem minden héten beköszöntenek azóta az ünnepek illatok formájában, mert a kisfiam első szavainak szótárában a “kessz” nem jelent mást, mint ezt a sütit, amit pedig folyamatosan követel magának.  Óriási szerencse, hogy borzasztó egyszerű receptről van szó, amit tényleg sütéssel együtt kb. fél óra alatt össze lehet hozni. Hálám örökké üldözni fog érte. 

Annak ellenére, hogy volt azért konyhai rutinom, elkészült jó néhány főétel is az útmutatásaidnak megfelelően (képet sajnos csak néhányról találtam). Amiket rendszeresen előveszek a repertoárodból, az a soookzöldséges-fűszeres bedobálós

sült csirkecomb, a te módszered szerint készített húsleves, valamint a gomba- és csirkepaprikás. De sokszor készül valamelyik rizottód és zöldségfasírtod, hummuszod is.

Csizmár Ada

Szeretnéd kipróbálni a receptjeimet?

Itt megtalálod őket:

FETAKRÉMES kifli csírákkal
Vivivel főzök logó

A weboldalt készítette: RezedaStúdió